Duurzame inzetbaarheid is op dit moment een hot item. Dat komt onder andere door de vergrijzing en de snelle ontwikkelingen in het werk. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies en waar begin je mee? Wat heeft effect en waar liggen de valkuilen?  Zeker is dat dit thema bij fysiek werk om een bijzondere aanpak vraagt.

Op 28 maart a.s. organiseert Buro voor Fysieke Arbeid een regionale netwerk seminar bij u in de buurt. De combinatie tussen duurzame inzetbaarheid en de speciale omgang met fysieke arbeid wordt voor u gemaakt. Tijdens het seminar zal de aanpak ‘Duurzaam Fysiek Werk’ worden gepresenteerd.

Doelgroepen zijn ondernemers, logistiek managers, productie managers, HR professionals of arbo functionarissen die dagelijks te maken hebben met de problematiek die duurzame inzetbaarheid en fysiek werk met zich kan brengen. ‘Duurzaam Fysiek Werk’ is een praktische aanpak dat bedrijven ondersteuning biedt in een verantwoorde omgang met fysieke arbeid. Duurzame inzetbaarheid van de medewerkers staat hierbij centraal.

Op een praktische, informatieve en scherpe wijze zullen wij u meenemen in de ervaringen die de afgelopen 30 jaar zijn opgedaan om een verantwoorde omgang met fysieke arbeid mogelijk te maken. De vraag ‘Hoe gaat u verantwoord om met duurzame inzetbaarheid en fysieke arbeid?’ staat dan ook centraal.

Datum en Locatie
Dinsdag 28 maart 2017
15.00 – 17.00 uur
PEC Zwolle stadion (IJseldelta centrum, Stadionplein 20 in Zwolle)

flyer seminar Zwolle

 

 

Shares