Sinds eind 2016 is Buro voor Fysieke Arbeid trotse partner van het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid (NPDI). Dit netwerk is er op gericht om Duurzame inzetbaarheid in Nederland te bevorderen. Dit gebeurt door het samen brengen van kennis en ervaring van de verschillende netwerkpartners. zoals het bedrijfsleven, adviseurs Duurzame Inzetbaarheid, verzekeraars, arbodiensten en TNO.

Via dit netwerk hebben we de mogelijkheid om een aantal interessante tools in te zetten om samen met onze klanten vanuit een brede insteek het onderwerp duurzame inzetbaarheid te benaderen:

  • De Kosten Baten Tool Duurzame Inzetbaarheid: KOBADI tool
    Deze tool geeft een goede indruk van de verspilling en de verspillingsreductie die mogelijk is bij het inzetten van DI-beleid.
  • De Duurzame Inzetbaarheid Index: DIX
    De DIX geeft medewerkers inzicht in hun Gezondheid & Energie, Vakkennis & Vaardigheden, Motivatie & Betrokkenheid en Werk-Privébalans. Dit geeft weer handvaten om met de eigen aandachtspunten aan de slag te gaan

Op deze manier hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit zal altijd gebeuren vanuit ons expertise gebied: fysieke arbeid. Fysiek werk verdient in onze ogen een speciale aanpak als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Deze expertise zullen wij van onze kant weer toevoegen aan het platform.

Zeker in combinatie met ons partnerschap binnen het Netwerk Duurzaam Fysiek Werk wat we in 2014 samen met TNO en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid hebben opgericht, zien we het partnerschap van de NPDI als een mooie toevoeging.

Meer info is te vinden via onderstaande logo’s.

Logo Netwerk Duurzaam Fysiek Werk

 

 

Shares