Hoe TOP werk jij? Pak lichamelijke belasting aan! 

Vanaf 28 oktober 2020 start de Campagne ‘Hoe TOP werk jij? Pak fysieke belasting aan!’ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.  Als ambassadeur van deze campagne willen wij graag op een praktische manier bijdragen.

Delen van praktijk tips:

Iedere week zullen we nieuwe praktijktips delen via on You Tube kanaal. Bekijk ze via www.bvfa.nl/tips

– werken met pallets
– schoonmaken van tegeltjes

 

Informatie vanuit de campagne:  https://www.arboportaal.nl/campagnes/hoe-top-werk-jij

Voor de kickoff van de campagne is er samen met evofendex een Masterclass Fysieke belasting opgenomen. Deze is te zien via de campagne site

– Factsheet fysieke belasting TOP 
– Stappenplan lichamelijke belasting

 Opleiding speciaal voor preventiemedewerkers

Speciaal voor de campagne hebben we een verdiepingstraining fysieke belasting voor preventiemedewerkers ingericht. In 1 dag helpen we je op weg om aan de slag te gaan in je eigen bedrijf. Iedere maand start er een nieuwe opleidingsgroep. De eerste volgende training start op 8 december. Vanwege de COVID-19 richtlijnen werken we met kleine groepen van max 5 personen. 

Kijk op https://bvfa.nl/opleiding-preventiemedewerker

Quickscan Fysieke Belasting om praktisch aan de slag te kunnen in je eigen organisatie

Wilt u zelf praktisch aan de slag met fysieke belasting, maar nog geen idee hoe dit aan te pakken? Wij hebben een quickscan ontwikkeld om dit snel helder te krijgen. Gedurende 1 dag zijn we bij u op de werkvloer om in kaart te brengen welke opties het best passend zijn voor uw bedrijf. 

Shares