Op dinsdagmiddag 26 september organiseren wij de netwerkbijeenkomst Duurzaam Fysiek Werk: Wat werkt? Tijdens deze bijeenkomst worden wetenschap en praktijk samengebracht. Wat weten we uit onderzoek en wat is de ervaring van bedrijven en organisaties? Door de kennis van nu te bundelen, leren we ‘wat werkt’ op het gebied van fysiek werk en welke uitdagingen er zijn voor de toekomst. Wat kun je als werkgever en werknemer doen om duurzame inzetbaarheid te bevorderen? Hoe krijg je de werknemers mee? Hoe borg je de aanpak? Er zijn nog plekken over dus u kunt zich nog aanmelden. Graag delen wij het programma met u.

13.30 uur – Inloop van de deelnemers

14.00 uur – Welkom door de gespreksleider Marijke Roskam & opening door Esther de Kleuver (directeur Gezond en Veilig Werken)

14.10 uur – Interview met PostNL

14.25 uur – Presentatie door Marcel Bullinga met ruimte voor vragen Ben jij futureproof? Zijn wij overbodig over 10 jaar? Trendwatcher en futurist Marcel Bullinga neemt ons tijdens de bijeenkomst mee in zijn visie over de toekomst. In 10 vragen voor de toekomst schetst hij een beeld over fysiek werk en de beroepen van de morgen. 

14.50 – Ruimte voor vragen

15.00 uur – Start tafelsessies ronde 1 Per tafel wordt er een thema besproken aan de hand van een vraag, geïntroduceerd door een expert/werkgever. Een aantal voorbeelden: PostNL, Nissan, Bilderberg, Bergschenhoek Groep, Sligro Food Group, Stichting IZZ en Engie.

15.45 uur – Korte pauze

16.00 uur – Start tafelsessies ronde 2

16.45 uur – Centrale discussie en plenaire afsluiting

17.15 uur – Einde bijeenkomst en netwerkborrel

We hopen van harte u op 26 september te zien.

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
TNO
Buro voor Fysieke Arbeid
Aanmelden kan via deze link

Shares