Vanaf november 2018 start de tweede fase van het vierde aanvraagtijdvak voor bedrijven en instellingen gericht op duurzame inzetbaarheid. Bedrijven die investeren in duurzame inzetbaarheid kunnen 50 euro per uur subsidie ontvangen met een maximum subsidie bedrag van 12.500,- euro. De aanvraag periode loopt van 12 november 2018 – 16 november 2018 en in het voorjaar van 8 april 2019 – 12 april 2019)

Afgelopen jaren heeft Buro voor Fysieke Arbeid met succes meerdere bedrijven hiermee kunnen ondersteunen. Als voorbeeld twee verslag van het project bij CEVA Logistics en Coöperatie Dela

Met deze subsidie kunt u tussen de 150 en 250 uur gebruik maken van advies en ondersteuning van Buro voor Fysieke Arbeid, met een korting van 50 euro per uur. We kunnen uw organisatie o.a. ondersteunen met:

  • Onderzoek naar de fysieke belasting in uw organisatie.
  • Inrichten van een structuur in de organisatie waarbij duurzame inzetbaarheid onderwerp van gesprek wordt.
  • Leidinggevenden ondersteunen om een coachende rol gericht op het verminderen van fysieke belasting in te vullen.
  • Het creëren van een cultuur waarbij aandacht voor fysieke belasting en verbeteringen vanzelfsprekend is.
  • Inrichten van een beleid en visie rondom leefstijl en persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een cultuur rondom deze thema’s in de organisatie.
  • Inzetten van een professionaliseringstraject gericht op het vakmanschap van de medewerkers.
  • Inrichten van een borgingsstructuur waarbij op langere termijn aandacht voor fysieke belasting gewaarborgd is.

Samen met onze partner Wecreate kunt u deze subsidie eenvoudig aanvragen. Tegen een vergoeding van 625,- euro verzorgen zij de volledige aanvraag voor u. Nagenoeg alle aanvragen die zij eerder gedaan hebben worden toegewezen. Ook de administratieve afwikkeling verzorgen zij voor 625,-. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de aanvraag en afhandeling zelf te verzorgen.

In het najaar van 2018 (12 november 2018 – 16 november 2018) en in het voorjaar van 2019 (8 april – 12 april 2019) zijn nog twee aanvraagtijdvakken beschikbaar. U kunt slecht tijdens een van deze drie periodes een aanvraag doen

Wilt u meer weten over deze subsidie en de mogelijkheden onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met op met Ewout Brehm, 0413 477703 of via info@bvfa.nl.

Shares