Nieuw tijdvak aanvraag subsidie duurzame inzetbaarheid

Vanaf het najaar 2016 start het derde aanvraagtijdvak voor bedrijven en instellingen gericht op duurzame inzetbaarheid. Een van de thema’s is: Actief en gezond ouder worden: het bevorderen van de duurzame inzet van werkenden. Bedrijven die investeren in duurzame inzetbaarheid kunnen 50% subsidie ontvangen, met een minimum van 6.000,- en een maximum van 10.000,- euro. De aanvraag periode loopt van 14 november 2016, 9.00 uur, tot en met 25 november 2016, 17.00 uur.
Afgelopen twee jaar heeft Buro voor Fysieke Arbeid met succes meerdere bedrijven hiermee kunnen ondersteunen. Met deze subsidie kunt u voor 120 tot 200 uur gebruik maken van advies en ondersteuning van Buro voor Fysieke Arbeid, tegen 50% van de kosten.

Brede ondersteuning

We kunnen uw organisatie o.a. ondersteunen met:

  • Onderzoek naar de fysieke belasting in uw organisatie.
  • Leidinggevenden ondersteunen om een coachende rol gericht op het verminderen van fysieke belasting in te vullen.
  • Het creëren van een cultuur waarbij aandacht voor fysieke belasting en verbeteringen vanzelfsprekend is.
  • Inrichten van een beleid en visie rondom leefstijl en persoonlijke ontwikkeling en het creëren van een cultuur rondom deze thema’s in de organisatie.
  • Inzetten van een professionaliseringstraject gericht op het vakmanschap van de medewerkers en leidinggevenden
  • Inrichten van een borgingsstructuur waarbij op langere termijn aandacht voor fysieke belasting gewaarborgd is.

 Lees nu het praktijk verslag van de aanpak bij CEVA Logistics:
Duurzame inzetbaarheid en fysieke belasting

Samen met onze partner Wecreate kunt u deze subsidie eenvoudig aanvragen. Tegen een vergoeding van 500,- euro verzorgen zij de volledige aanvraag voor u. Nagenoeg alle aanvragen die zij eerder gedaan hebben worden toegewezen. Ook de administratieve afwikkeling verzorgen zij voor 500,-. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de aanvraag en afhandeling zelf te verzorgen.

Wilt u meer weten over deze subsidie of de mogelijkheden voor uw bedrijf onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met op met Ewout Brehm, 0413 477703 of via info@bvfa.nl.

Shares