In deze tijd van thuiswerken is het niet gemakkelijk om de optimale inrichting van je werkplek te creëren. Niet iedereen heeft de beschikking over een instelbare tafel of stoel die op kantoor zo vanzelfsprekend waren. In de thuissituatie moeten creatieve oplossingen gezocht worden om ervoor te zorgen dat de belasting op het lichaam niet leidt tot fysieke klachten. Hiervoor hebben we twee nieuwe producten ontwikkeld:

  • Een e-learning:  Fit en Gezond thuiswerken
  • Een e-learning: Check je werkplek, thuis en op kantoor

E-learning Fit en Gezond Thuiswerken

Om medewerkers te helpen in hun thuissituatie de werkplek ook goed in te stellen hebben we een praktische e-learning ontwikkeld. Hierin krijgen de medewerkers inzicht in de belangrijkste risico’s op overbelasting, die spelen bij het thuiswerk. Maar bovenal geven we praktische tips hoe in de thuissituatie om te gaan met een goede werkplekinrichting.

Iedere medewerker kan na afloop van de e-learning zijn eigen aangepaste werkplek voorleggen aan onze ervaren trainers voor feedback op maat.

Kosten: € 17,50 p.p.

E-learning Check je werkplek, thuis en op kantoor

Langzaam gaan steeds meer medewerkers de thuiswerkplek combineren met werkzaamheden op kantoor. Dit lijkt zelfs de toekomst te gaan worden. In deze situaties zijn er weer meer professionelere hulpmiddelen beschikbaar. Check je werkplek, thuis en op kantoor helpt de medewerker om stap voor stap de instelmogelijkheden van je werkplek door te lopen en hier aanpassingen in te doen. Op deze manier is de fysieke belasting in het werk zo laag mogelijk.

Iedere medewerker kan na afloop van de e-learning zijn eigen aangepaste werkplek voorleggen aan onze ervaren trainers voor feedback op maat.

 Kosten: € 25,- p.p.

Korting bij aanschaf meerdere E-learnings

Bij meer dan 50 medewerkers ontvang je 15% korting.
Bij meer dan 100 medewerkers ontvang je 25% korting
Bij meer dan 250 medewerkers maken we graag in overleg een afspraak over de prijs.

Wilt u een gratist test versie van de e-learning ontvangen om te ervaren of het past voor uw organisatie. Stuur dan een mail naar info@bvfa.nl

E-werkplekonderzoek thuiswerkplek

Voor medewerkers die in de thuiswerksituatie fysieke klachten ontwikkelen hebben we een e-werkplekonderzoek ontwikkeld. Via WhatsApp videoverbinding zullen we contact leggen met de medewerker. Vooraf kan de medewerker een kort filmpje versturen van de huidige werkplekinrichting en werkhouding. Na deze analyse bespreken we de achtergronden van het ontstaan van fysieke belasting bij (thuis) beeldschermwerk. Vervolgens zullen we ingaan op de inrichting, waarna er een gepast advies volgt over de situatie bij de medewerker en het herstel. Van deze begeleiding wordt een kort verslag gemaakt. Ook ontvangt de medewerker de e-learning Fit en Gezond Thuiswerken als naslag. Kosten: € 125,- p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shares