Wij zijn Buro voor Fysieke Arbeid

Wij ondersteunen bedrijven bij het ontwikkelen van een verantwoorde omgang met fysiek werk. Ons doel is dat medewerkers het werk op een prettige, vakkundige en minder belastende manier kunnen uitvoeren 

Onze Missie

Dicht op de praktijk

De dagelijkse uitvoering van het werk is ons uitgangspunt. Samen met de medewerkers gaan we praktisch op zoek wat hier in te winnen is.

Duurzaam

Gericht op het creëren van een cultuur waarbij vakmanschap en fysieke belasting de aandacht krijgt die het verdient.

Problemen oplossen

Overal is wat te winnen, met een gestructureerde aanpak gaan we samen op zoek naar praktische verbeteringen

35 jaar ervaring

Sinds 1986 zijn we actief en werken we aan een verantwoorde omgang met fysiek werk

Ons verhaal

Buro voor Fysieke arbeid heeft 35 jaar ervaring in het begeleiden van bedrijven in de omgang met fysieke arbeid. Van korte (til)trainingen, opleidingen of workshops voor het MKB tot uitgebreide (professionaliserings)projecten bij grote organisaties zoals Sligro Food Group, Vebego, Nissan of Technische Unie.

Onze benadering is gericht op de werkzaamheden van de medewerkers in hun eigen werkomgeving. Draagvlag, acceptatie, borging en continuïteit zijn kernbegrippen in onze aanpak. Een tilcursus alleen werkt niet. Door maatwerk te leveren, zowel preventief als gericht op medewerkers met klachten, kunnen wij de fysieke belasting verlagen en het ziekteverzuim verminderen. Wij zijn actief bij o.a. organisaties in de zorgsector, bouw, logistiek, schoonmaak, levensmiddelengroothandel, vleesverwerkende industrie, technische groothandel, tuinbouw, metaal, vervoersector, AGF, detailhandel, SW sector, accountancy, zakelijke dienstverlening.

Lees ons uitgebreide verhaal in de digitale Gids Duurzaam Fysiek Werk. Wilt u de gids fysiek ontvangen, stuur dan een mail naar info@bvfa.nl 

Onze Klanten

Wij zetten graag in op een langdurige relatie met onze klanten. Op deze manier kunnen we samen met het bedrijf echt werken aan een cultuur verandering rondom fysieke belasting. We zijn er trots op dat we bij meerdere klanten al tientallen jaren werken aan een verantwoorde omgang met fysieke belasting. Lees hier hun verhalen:

          logo kawasaki         logo_goudavuurvast    logo miele     logo schneider    Philips-logo-wordmark    logo arla       logo SEW     logo stegeman

Onze mensen

Ewout Brehm

Ewout Brehm

Directie

Piet Jan Alferink

Piet Jan Alferink

Directie

Marc de Vries

Marc de Vries

Directie

Wij horen graag van u!

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een gesprek of offerte aan. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Buro voor Fysieke Arbeid werkt o.a. voor:

Voor-wie-bvfa-werkt-trans.fw3
Shares