Wij zijn op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut (M/V) die als hersteltrainer medewerkers van onze klanten in verschillende bedrijfssituaties zal gaan begeleiden in de regio West en/of Zuidwest Nederland.

De functie.

Als onderdeel van een team van hersteltrainers ga je bij onze klanten medewerkers begeleiden in het herstelproces van klachten aan het bewegingsapparaat volgens de methodiek ‘Arbeidsgerichte Herstelbegeleiding’. Deze arbeidsgerichte herstelbegeleiding vindt voor 90% plaats op de werkvloer van de bedrijven/klanten en is ‘hands off’. Je rapporteert bevindingen en afspraken aan de klant. Daarnaast onderhoudt je contact met de opdrachtgever over verloop van herstel en inzetbaarheid van de medewerker. Ook heb je regelmatig overleg met een bedrijfsarts en/of leidinggevende.

Je bent zelfstandig aan het werk en onderhoudt zelf contact met klanten/opdrachtgevers.

Onze dienstverlening strekt zich uit over heel Nederland, maar wij zoeken een hersteltrainer voor zuidwest Nederland.

Het is mogelijk om je verder te ontwikkelen tot Trainer Fysieke Arbeid (zie www.bvfa.nl).

Wie wij zoeken.

Buro voor Fysieke Arbeid wil haar klanten begeleiden in de omgang met fysiek werk. Dit doen wij middels het concept ‘Werk aan Fysiek Werk’. Een onderdeel van dit concept is de arbeidsgerichte herstelbegeleiding. Een curatieve vorm van training en begeleiding van medewerkers met klachten aan het bewegingsapparaat. Het analyseren en trainen van Arbeidsmotoriek is onze specialiteit. Jij bent een teamspeler, ondernemend en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je bent leergierig en kijkt uit naar de interne opleiding van 3 maanden. Je woont in de regio tussen Utrecht en Bergen op Zoom en bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent geregistreerd in het CKR en BIG register. Je houdt van een leuke open werksfeer.

Solliciteren:

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV. Je kunt deze sturen aan: pjalferink@bvfa.nl t.a.v. Piet-Jan Alferink.

 

 

Shares